مقاله درمورد: افلاطون و هندسه
مقاله درمورد افلاطون و هندسه - دانلود رایگان
مقاله درمورد افلاطون و هندسهفرمت فایل: ورد- Word مرجع فایل - قابل ویرایش ) افلاطون بر سردر آكادمي خود نوشت: هركس هندسه نمي داند وارد نشود.
افلاطون - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
زندگی. افلاطون در آتن در سال ۴۲۷ قبل از میلاد در یک خانوادهٔ قدرتمند سیاسی و اشرافی متولد شد. گفته میشود نام اصلی او آریستوکلس بود که بعدها به سبب تنومندیش به افلاطون شهرت یافت.
- مکتب: افلاطونی
- زادروز: ۳۱اردیبهشت ۲۱ می ۴۲۷ پ. م, طبق بعضی روزشمارها ۴۲۴ همچنین ۴۲۸ پ. م
- نام کامل: آریستوکلس
- لقب: افلاطون (Πλάτων), پلاتون در یونانی به معنای چهارشانه
- زندگی ·
- آکادمی ·
- آثار ·
- نظر ... ·
- نظر ... ·
- پانویس
تازه های ریاضی - مقالات ریاضی
اسلایدهای فصل سوم کتاب ریاضی پایه هفتم (هندسه و استدلال) اسلایدهای فصل چهارم کتاب ریاضی پایه هفتم (جبر و معادله) اسلایدهای فصل پنجم کتاب ریاضی پایه هفتم (سطح و حجم) ... افلاطون
وبلاگ گروه فلسفه منطقه 15 - مقاله
البته افلاطون ریاضیات را هم مورد توجه قرار داده و میگوید: هندسهدان، مثلث و غیره را به عنوان معلوم فرض میکند و این مواد را به عنوان فرضیه میپذیرد و سپس یک شکل مرئی را به کار میبرد و برای ...
تحقیق هندسه بردارها | مقالات
هندسه بردارها. بردارها: بردار: دارای بزرگی و جهت است، بردارها از قاعده ترکیب (برداری) خاصی پیروی می کنند.
هندسه اقلیدسی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
بررسی مفاهیم هندسه اقلیدسی در دو بعد را «هندسه مسطحه» و در سه بعد «هندسه فضائی» مینامند. این مفاهیم را به ابعاد بالاتر از سه نیز میتوان تعمیم داد و همچنان آن را هندسه اقلیدسی نامید.
- پیشینه ·
- اصول موضوعه ·
- پس از اقلیدس ·
- نگارخانه
مطلب درباره ی ریاضی - daneshriazi.blogfa.com
مقاله تاریخچه ی ریاضیات. انسان اولیه نسبت به اعداد بیگانه بود و شمارش اشیاء اطراف خود را به حسب غریزه یعنی همانطور که مثلاً مرغ خانگی تعداد جوجههایش را میداند انجام میداد.
تحقیق در مورد فضا (Space) - magirans.com
افلاطون مسئله را بیشتر از دیدگاه تیمائوس (Timaeus) بررسی کرد و از هندسه به عنوان علم الفضاء برداشت نمود، ولی آن را به ارسطو واگذاشت تا تئوری فضا (توپوز) را کامل کند.
شعر در مورد اشکال هندسی - مد قرمز
هندسه بهطور مستقلی در پارهای از تمدنهای اولیه به شکل بدنهای از دانش عملی در مورد طول، مساحت و حجم ظهور کرد و …
مكتب فلسفي افلاطون | پرسمان دانشجويي - معارف اسلامی
امّا گزينش الهي و برگزيدن به نبوّت و رسالت يا امامت، بر اساس صلاحيّت ها و شرايط واقعي و شايستگي بوده و چون خداوند متعال آگاه و عالم بر آن است، هميشه اصلح واقعي برگزيده ميشود.
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .